Badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Jönköping

Badrumsrenovering i Jönköping
Badrumsrenovering i Jönköping

Vision blir till funktion – Badrumsrenovering i Jönköping

Vi vill att era investeringar i badrum och wc skall motsvara era förväntningar. Visioner skall omvandlas till verklighet. En renovering sätts oftast igång efter en rejäl dos av inspiration. Kanske den kommer från någon modern inredningstidning eller ett besök i någon butiksutställning. Andra objekt kanske bara måste renoveras på grund av vattenskador eller så har årens slitage satt sina spår. Utifrån den långa erfarenheten vi har av badrumsrenoveringar vågar vi nu påstå att det viktigaste inte längre är priset. Fastighets -lägenhets ägaren idag, är mer informerad och medveten om de krav och regler som gäller för våtrumsinstallationer. Auktorisationer och Certifieringar kräver utbildningar och erfarenhet. Vi följer ”branschregler säker vatteninstallation” och är ett Auktoriserat VVS företag.

Ni kanske har funderingar på om era visioner kan förverkligas hos er? Kontakta oss, så träffas vi och förverkligar.

Helhetslösningar

Vi är inga energitjuvar! Det är sällan det involveras så många yrkesgrupper som i ett badrumsprojekt. Bygg, -el, -kakel -tätskickts-leverantör, ja och så vi VVS-are förstås.

Innan du renoverar

Att bara börja renovera något innan man har tänkt klart är oftast aldrig en bra idé. Här hjälper vi er en bit på traven.

Badrumstrender

Personlig stil i ett badrum kan uttryckas på många sätt. Här har vi samlat ett litet axplock med inspirationsbilder där ni kan se en del av det vi installerar.

Vi kan badrumsrenovering i Jönköping!

Letar du efter en pålitlig och erfaren VVS-firma för att renovera ditt badrum i Jönköping? Då kan du lita på Ståhlgrens VVS för att leverera högkvalitativa badrumsrenoveringstjänster.

Vi är specialister på att renovera badrum och har arbetat med både små och stora projekt. Våra kunder har alltid varit nöjda med vårt arbete och vi har byggt upp ett gott rykte i Jönköping för vårt pålitliga och professionella arbete. Att renovera badrummet kan öka både funktionen och värdet på fastigheten, samtidigt som det ger en fräsch och modern känsla till ditt hem. Se därför till att ditt badrum i Jönköping blir vad det förtjänar. Vi hjälper dig från början till slut och ser till att helheten blir så bra den bara kan bli!

Efter många år i branschen vet vi vad som krävs och står redo för just ditt renoveringsbehov. Varmt välkommen att konakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa just dig.

Intresseförfrågan

Undvik en ekonomisk kalldusch!

Kanske vill du installera en ny toalettstol eller varför inte en ny blandare i köket? Kanske ska badrummet renoveras eller funderar du på en ny värmeanläggning? Eller ska drömhuset äntligen byggas? Oavsett projekt – hör av dig till oss. Vi berättar gärna om vad vi kan hjälpa dig med i ditt projekt. Oavsett omfattning av projekt – finns vi där.

Använd formulerat här för att lämna en intresseförfrågan – så kontaktar vi dig. Eller ring direkt!

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

  Jag är intresserad av

  BadrumsrenoveringVärmesystemNybyggnad/ombyggnadService

  Kontakta Oss

  036-14 16 29
  info@stahlgrensvvs.se

  Postadress
  Box 263
  561 23, Huskvarna

  Besök Oss

  Besöksadress
  Ståhlgrens VVS Service AB
  Grännavägen 24C
  561 34 , Huskvarna

  Tyck till

  Vi på Ståhlgrens VVS strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service därför tar vi tacksamt emot tips för hur vi kan bli ännu bättre!

  Tipsa oss

  Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

  Copyright © 2022 Ståhlgrens VVS i Huskvarna & Jönköping