Badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Jönköping

Badrumsrenovering i Jönköping
Badrumsrenovering i Jönköping

Vision blir till funktion – Badrumsrenovering i Jönköping

Vi vill att era investeringar i badrum och wc skall motsvara era förväntningar. Visioner skall omvandlas till verklighet. En renovering sätts oftast igång efter en rejäl dos av inspiration. Kanske den kommer från någon modern inredningstidning eller ett besök i någon butiksutställning. Andra objekt kanske bara måste renoveras på grund av vattenskador eller så har årens slitage satt sina spår. Utifrån den långa erfarenheten vi har av badrumsrenoveringar vågar vi nu påstå att det viktigaste inte längre är priset. Fastighets -lägenhets ägaren idag, är mer informerad och medveten om de krav och regler som gäller för våtrumsinstallationer. Auktorisationer och Certifieringar kräver utbildningar och erfarenhet. Vi följer ”branschregler säker vatteninstallation” och är ett Auktoriserat VVS företag.

Ni kanske har funderingar på om era visioner kan förverkligas hos er? Kontakta oss, så träffas vi och förverkligar.

Helhetslösningar

Vi är inga energitjuvar! Det är sällan det involveras så många yrkesgrupper som i ett badrumsprojekt. Bygg, -el, -kakel -tätskickts-leverantör, ja och så vi VVS-are förstås.

Innan du renoverar

Att bara börja renovera något innan man har tänkt klart är oftast aldrig en bra idé. Här hjälper vi er en bit på traven.

Badrumstrender

Personlig stil i ett badrum kan uttryckas på många sätt. Här har vi samlat ett litet axplock med inspirationsbilder där ni kan se en del av det vi installerar.

Intresseförfrågan

Undvik en ekonomisk kalldusch!
Ni kanske vill installera ny blandare i ert kök eller byta en wc stol. Badrumsrenoveringen kan vara ett faktum eller så planerar ni en investering i ny värmeanläggning. Det kan vara dags för tillbyggnad av huset eller kanske rent av bygga nytt. Om ni vill få grepp om kostnader rörande våra tjänster, stora som små, kontakta oss!

Använd formuläret för att lämna en intresseförfrågan eller kontakta oss direkt.

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

Jag är intresserad av
BadrumsrenoveringVärmesystemNybyggnad/ombyggnadService

Kontakta Oss

036-14 16 29
info@stahlgrensvvs.se

Postadress
Box 263
561 23, Huskvarna

Besök Oss

Besöksadress
Ståhlgrens VVS Service AB
Grännavägen 24C
561 34 , Huskvarna

Tyck till

Vi på Ståhlgrens VVS strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service därför tar vi tacksamt emot tips för hur vi kan bli ännu bättre!

Tipsa oss

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

Copyright © 2020 Ståhlgrens VVS i Huskvarna & Jönköping