VVS för BRF och Fastighetsägare

VVS FÖR BRF OCH FASTIGHETSÄGARE

Stambyte i Jönköping hos bostadsrättsförening

Stambyte i Jönköping hos bostadsrättsförening

Ditt naturliga val vid underhåll som Stambyte i Jönköping

Fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltare vet att löpande förbättringar, kompletteringar, ombyggnader, upprustning av lokaler och hyresgästanpassningar är nödvändiga. Vilken situation just ni står för vet vi inte, men vi ser oss som det naturliga valet av lokal samarbetspartner när det gäller kundanpassade lösningar inom vvs.

Nybyggnation - Blå

Nyproduktion

Vi utför VVS-installationer i nyproduktion av små och stora bostadshus samt större fastigheter avsedda för kontor, handel, skolor, industri m.m. Vi levererar installationer för värme, sanitet, vatten, avlopp, sprinkler och komfortkyla.

Tillbyggnation - Blå

Tillbyggnation

Vi utför VVS-installationer i tillbyggnad av små och stora bostadshus samt större fastigheter avsedda för kontor, handel, skolor, industri m.m. Vi levererar installationer för värme, sanitet, vatten, avlopp, sprinkler och komfortkyla.

Underhåll i Bostadsrättsförening t.ex. Stambyte i Jönköping

Renovering

Vi utför VVS-installationer i samband med renoveringar av små och stora bostadshus samt större fastigheter avsedda för kontor, handel, skolor,industri m.m. Vi levererar installationer för värme, sanitet, vatten, avlopp, sprinkler och komfortkyla.

VVS Service - Blå

Service

Alla som äger eller förvaltar någon typ av fastighet är någon gång i behov av en VVS installatör. Genom regelbunden service och underhåll av installationer i er fastighet, säkerställer vi dess drift och funktion.

Vad innebär ett stambyte?

När man utför ett stambyte i en fastighet innebär det i stort sett att man byter ut alla dom rör och ledningar som transporterar tappvatten och avloppsvatten i huset. Med andra ord är ett stambyte ett väldigt stort ingrepp i en fastighet eftersom de flesta rör och ledningar man behöver komma åt är placerade i husets väggar och golv. För att kunna genomföra stambytet måste man alltså frilägga dessa rör för att kunna komma åt och byta ut dom. Den här typen av ingrepp ger en hel del merjobb i form av att kök och badrum påverkas väldigt mycket och oftast måste göras om. Ett stambyte bör göras ungefär var fyrtionde till var femtionde år och många fastighetsägare drar sig för att genomföra ett stambyte. Ingreppet är dock nödvändigt för att inte riskera att de gamla rören sätts igen eller spricker. Något som skulle kunna ge förödande skador på fastigheten.

Intresseförfrågan

Undvik en ekonomisk kalldusch!

Kanske vill du installera en ny toalettstol eller varför inte en ny blandare i köket? Kanske ska badrummet renoveras eller funderar du på en ny värmeanläggning? Eller ska drömhuset äntligen byggas? Oavsett projekt – hör av dig till oss. Vi berättar gärna om vad vi kan hjälpa dig med i ditt projekt. Oavsett omfattning av projekt – finns vi där.

Använd formulerat här för att lämna en intresseförfrågan – så kontaktar vi dig. Eller ring direkt!

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

  Jag är intresserad av

  BadrumsrenoveringVärmesystemNybyggnad/ombyggnadService

  Kontakta Oss

  036-14 16 29
  info@stahlgrensvvs.se

  Postadress
  Box 263
  561 23, Huskvarna

  Besök Oss

  Besöksadress
  Ståhlgrens VVS Service AB
  Grännavägen 24C
  561 34 , Huskvarna

  Tyck till

  Vi på Ståhlgrens VVS strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service därför tar vi tacksamt emot tips för hur vi kan bli ännu bättre!

  Tipsa oss

  Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

  Copyright © 2022 Ståhlgrens VVS i Huskvarna & Jönköping