Ved & pellets

Ved och pellets

För er som inte räds lite eget arbete.

VEDELDNING finns det många former av, med det vi tänker på är via en högeffektiv vedpanna. Veden läggs in i pannan där den antänds. Värmen som bildas stiger och värmer upp vattnet som finns i vedpannan. Det varma vattnet pumpas sedan ut som värme i huset via större tankar för ackumulering, där även tappvarmvatten värms. Vedeldning kräver dock förhållandevis mycket arbete.

PELLETS fungerar i princip som vedeldning och kräver mindre arbete. Det kan gå att installera en pelletsbrännare i en befintlig oljepanna och på så sätt minska den inledande investeringkostnaden. Pelletsen förvaras i en lagringstank. När värmen skall öka transporteras en viss mängd pellets via ett rör till pelletspannan. Inuti pannan antänds pelletsen som sen distribuerar värmen på samma sätt som en vedpanna.

Intresseförfrågan

Undvik en ekonomisk kalldusch!

Kanske vill du installera en ny toalettstol eller varför inte en ny blandare i köket? Kanske ska badrummet renoveras eller funderar du på en ny värmeanläggning? Eller ska drömhuset äntligen byggas? Oavsett projekt – hör av dig till oss. Vi berättar gärna om vad vi kan hjälpa dig med i ditt projekt. Oavsett omfattning av projekt – finns vi där.

Använd formulerat här för att lämna en intresseförfrågan – så kontaktar vi dig. Eller ring direkt!

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

  Jag är intresserad av

  BadrumsrenoveringVärmesystemNybyggnad/ombyggnadService

  Kontakta Oss

  036-14 16 29
  info@stahlgrensvvs.se

  Postadress
  Box 263
  561 23, Huskvarna

  Besök Oss

  Besöksadress
  Ståhlgrens VVS Service AB
  Grännavägen 24C
  561 34 , Huskvarna

  Tyck till

  Vi på Ståhlgrens VVS strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service därför tar vi tacksamt emot tips för hur vi kan bli ännu bättre!

  Tipsa oss

  Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

  Copyright © 2022 Ståhlgrens VVS i Huskvarna & Jönköping