Ved & pellets

Ved och pellets

För er som inte räds lite eget arbete.

VEDELDNING finns det många former av, med det vi tänker på är via en högeffektiv vedpanna. Veden läggs in i pannan där den antänds. Värmen som bildas stiger och värmer upp vattnet som finns i vedpannan. Det varma vattnet pumpas sedan ut som värme i huset via större tankar för ackumulering, där även tappvarmvatten värms. Vedeldning kräver dock förhållandevis mycket arbete.

PELLETS fungerar i princip som vedeldning och kräver mindre arbete. Det kan gå att installera en pelletsbrännare i en befintlig oljepanna och på så sätt minska den inledande investeringkostnaden. Pelletsen förvaras i en lagringstank. När värmen skall öka transporteras en viss mängd pellets via ett rör till pelletspannan. Inuti pannan antänds pelletsen som sen distribuerar värmen på samma sätt som en vedpanna.

Intresseförfrågan

Undvik en ekonomisk kalldusch!
Ni kanske vill installera ny blandare i ert kök eller byta en wc stol. Badrumsrenoveringen kan vara ett faktum eller så planerar ni en investering i ny värmeanläggning. Det kan vara dags för tillbyggnad av huset eller kanske rent av bygga nytt. Om ni vill få grepp om kostnader rörande våra tjänster, stora som små, kontakta oss!

Använd formuläret för att lämna en intresseförfrågan eller kontakta oss direkt.

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

Jag är intresserad av
BadrumsrenoveringVärmesystemNybyggnad/ombyggnadService

Kontakta Oss

036-14 16 29
info@stahlgrensvvs.se

Postadress
Box 263
561 23, Huskvarna

Besök Oss

Besöksadress
Ståhlgrens VVS Service AB
Grännavägen 24C
561 34 , Huskvarna

Tyck till

Vi på Ståhlgrens VVS strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service därför tar vi tacksamt emot tips för hur vi kan bli ännu bättre!

Tipsa oss

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

Copyright © 2020 Ståhlgrens VVS i Huskvarna & Jönköping