Nyproduktion

Kommunikation har stor betydelse

Vi utför VVS-installationer i nyproduktion av små och stora bostadshus samt större fastigheter avsedda för kontor, handel, skolor, industri m.m. Vi levererar installationer för värme, sanitet, vatten, avlopp, sprinkler och komfortkyla. Processinstallationer för industri såsom vakuum, tryckluft eller kylning. Vi samarbetar med kunniga VVS-konsulter och ser därför inga begränsningar.

När det gäller nyproduktion så finns oftast VVS-handlingar framtagna, men det är ändå bra att samråda med oss VVS-installatörer. Om vi kommer in i ett tidigt stadium tillsammans med konsulter, kan vi vägleda er som beställare eller brukare och tipsa er om vilka valmöjligheter just ni har.

Vi medverkar gärna i projekteringar och har god erfarenhet av det. Vi vet att kommunikation har stor betydelse och vi ser till att information förs vidare i alla led, ända fram till vårat installationsteam.

Kontakta Oss

036-14 16 29
info@stahlgrensvvs.se

Postadress
Box 263
561 23, Huskvarna

Besök Oss

Besöksadress
Ståhlgrens VVS Service AB
Grännavägen 24C
561 34 , Huskvarna

Tyck till

Vi på Ståhlgrens VVS strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service därför tar vi tacksamt emot tips för hur vi kan bli ännu bättre!

Tipsa oss

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

Copyright © 2019 Ståhlgrens VVS i Jönköping och Huskvarna