Om oss

Om Ståhlgrens VVS

Ståhlgrens VVS - Rörmokare i Jönköping
Ståhlgrens VVS - Rörmokare i Jönköping

Ståhlgrens, VVS med finess – Rörmokare i Jönköping

Vi är ett auktoriserat service- och installationsföretag med 50-åriga anor. Vår affärsidé är att leverera kvalitativa VVS-installationer enligt varje kunds specifika behov. Vårt arbetsområde är främst Jönköpings län men entreprenaduppdrag inom nyproduktion och renovering, förekommer både inom och utanför länets gränser.

Vår utgångspunkt är ifrån det anrika Junexhuset i Huskvarna med sjön Vättern som granne. Härifrån styrs och leds företaget där vi har etablerat kontor och lager. Företaget har idag 10 medarbetare varav 7 montörer som var och en har sin unika kompetens.

Våra kunder består idag av privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, skolor, industrier och diverse företag, stora som små.

Briljans och elegans eller teknikalitet och sinnrikhet är alla betydande uttryck för oss. Ordens gemensamhet är att samtliga är synonymer till finess. ”Ståhlgrens VVS, med finess”

Vår historia

Företagets grundare, Toivo Ståhlgren, valde inriktning VVS under sista läsåret på yrkeslinjen, 1962- 63. Debuten som rörmokare gjorde han sommaren 1963 på Haralds Rörtjänst i Huskvarna, som ägdes och drevs av hans far, Harald Svensson.

Certifieringar

Branschregler Säker Vatteninstallation är ett regelverk som är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Reglerna ställer krav på både installatörer och produkter.

Medarbetare

 Vi har lång erfarenhet inom branschen och har under åren samlat på oss ett stort kunnande och bred expertis. Vi står redo att hjälpa er närhelst ni som mest behöver vår hjälp. Är du nyfiken på vilka som arbetar i vårt team?

Intresseförfrågan

Undvik en ekonomisk kalldusch!

Kanske vill du installera en ny toalettstol eller varför inte en ny blandare i köket? Kanske ska badrummet renoveras eller funderar du på en ny värmeanläggning? Eller ska drömhuset äntligen byggas? Oavsett projekt – hör av dig till oss. Vi berättar gärna om vad vi kan hjälpa dig med i ditt projekt. Oavsett omfattning av projekt – finns vi där.

Använd formulerat här för att lämna en intresseförfrågan – så kontaktar vi dig. Eller ring direkt!

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

  Jag är intresserad av

  BadrumsrenoveringVärmesystemNybyggnad/ombyggnadService

  Kontakta Oss

  036-14 16 29
  info@stahlgrensvvs.se

  Postadress
  Box 263
  561 23, Huskvarna

  Besök Oss

  Besöksadress
  Ståhlgrens VVS Service AB
  Grännavägen 24C
  561 34 , Huskvarna

  Tyck till

  Vi på Ståhlgrens VVS strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service därför tar vi tacksamt emot tips för hur vi kan bli ännu bättre!

  Tipsa oss

  Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

  Copyright © 2022 Ståhlgrens VVS i Huskvarna & Jönköping