Om oss

Om Ståhlgrens VVS – Rörmokare i Jönköping

Ståhlgrens VVS - Rörmokare i Jönköping
Ståhlgrens VVS - Rörmokare i Jönköping

Ståhlgrens, VVS med finess – Rörmokare i Jönköping

Vi är ett auktoriserat service- och installationsföretag med 40-åriga anor. Vår affärsidé är att leverera kvalitativa VVS-installationer enligt varje kunds specifika behov. Vårt arbetsområde är främst Jönköpings län men entreprenaduppdrag inom nyproduktion och renovering, förekommer både inom och utanför länets gränser.

Vår utgångspunkt är ifrån det anrika Junexhuset i Huskvarna med sjön Vättern som granne. Härifrån styrs och leds företaget där vi har etablerat kontor och lager. Företaget har idag 12 medarbetare varav 9 montörer som var och en har sin unika kompetens.

Våra kunder består idag av privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, skolor, industrier och diverse företag, stora som små.

Briljans och elegans eller teknikalitet och sinnrikhet är alla betydande uttryck för oss. Ordens gemensamhet är att samtliga är synonymer till finess. “Ståhlgrens VVS, med finess”

Vår historia

Företagets grundare, Toivo Ståhlgren, valde inriktning VVS under sista läsåret på yrkeslinjen, 1962- 63. Debuten som rörmokare gjorde han sommaren 1963 på Haralds Rörtjänst i Huskvarna, som ägdes och drevs av hans far, Harald Svensson.

Certifieringar

Branschregler Säker Vatteninstallation är ett regelverk som är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Reglerna ställer krav på både installatörer och produkter.

Medarbetare

 Vi har lång erfarenhet inom branschen och har under åren samlat på oss ett stort kunnande och bred expertis. Vi står redo att hjälpa er närhelst ni som mest behöver vår hjälp. Är du nyfiken på vilka som arbetar i vårt team?

Kontakta Oss

036-14 16 29
info@stahlgrensvvs.se

Postadress
Box 263
561 23, Huskvarna

Besök Oss

Besöksadress
Ståhlgrens VVS Service AB
Grännavägen 24C
561 34 , Huskvarna

Tyck till

Vi på Ståhlgrens VVS strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service därför tar vi tacksamt emot tips för hur vi kan bli ännu bättre!

Tipsa oss

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

Copyright © 2019 Ståhlgrens VVS i Jönköping och Huskvarna