VVS-Certifieringar

Certifieringar

– Vi har vad som krävs

Säker Vatten

Branschregler Säker Vatteninstallation är ett regelverk som är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Reglerna ställer krav på både installatörer och produkter.

I systemet ingår auktorisation av VVS-företag och utbildning av VVS-montörer, arbetsledare m.m. Målet är att ge en ökad säkerhet och trygghet för brukaren. Vi utför installationsarbetet efter branschregler Säker Vatteninstallation, vilket nu försäkringsbolag, kommuner och större beställare kräver. Ståhlgrens VVS Service AB är ett auktoriserat VVS-företag.

Heta arbeten

De flesta arbetsredskap som kan alstra värme kräver att användaren innehar Heta Arbeten Certifikat. Arbeten som det kan omfatta är t.e.x. svetsning, slip- kap-rondell, värmepistol, tigersåg m.m. Utbildningen är utformad enligt de regler som är framtagna av Brandskyddsföreningen och försäkringsbolagen i Sverige och vänder sig till försäkringstagare, fastighets- och lokalansvariga samt till entreprenörer som utför Heta Arbeten. Våra montörer är godkända och certifierade i Heta Arbeten.

Licenssvetsning

När vi utför installationer där det krävs svetsning använder vi utbildad personal med rätt kvalifikationer. Kraven varierar beroende på vilket område det berör men gäller det fjärrvärme så finns licenskrav. Vi innehar licenser för svetsmetod 111,141-145 enligt SS-EN 287-1:2011.

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

Intresseförfrågan

Undvik en ekonomisk kalldusch!

Kanske vill du installera en ny toalettstol eller varför inte en ny blandare i köket? Kanske ska badrummet renoveras eller funderar du på en ny värmeanläggning? Eller ska drömhuset äntligen byggas? Oavsett projekt – hör av dig till oss. Vi berättar gärna om vad vi kan hjälpa dig med i ditt projekt. Oavsett omfattning av projekt – finns vi där.

Använd formulerat här för att lämna en intresseförfrågan – så kontaktar vi dig. Eller ring direkt!

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

  Jag är intresserad av

  BadrumsrenoveringVärmesystemNybyggnad/ombyggnadService

  Kontakta Oss

  036-14 16 29
  info@stahlgrensvvs.se

  Postadress
  Box 263
  561 23, Huskvarna

  Besök Oss

  Besöksadress
  Ståhlgrens VVS Service AB
  Grännavägen 24C
  561 34 , Huskvarna

  Tyck till

  Vi på Ståhlgrens VVS strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service därför tar vi tacksamt emot tips för hur vi kan bli ännu bättre!

  Tipsa oss

  Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

  Copyright © 2022 Ståhlgrens VVS i Huskvarna & Jönköping