VVS-Certifieringar

Certifieringar

– Vi har vad som krävs

Säker Vatten

Branschregler Säker Vatteninstallation är ett regelverk som är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Reglerna ställer krav på både installatörer och produkter.

I systemet ingår auktorisation av VVS-företag och utbildning av VVS-montörer, arbetsledare m.m. Målet är att ge en ökad säkerhet och trygghet för brukaren. Vi utför installationsarbetet efter branschregler Säker Vatteninstallation, vilket nu försäkringsbolag, kommuner och större beställare kräver. Ståhlgrens VVS Service AB är ett auktoriserat VVS-företag.

Heta arbeten

De flesta arbetsredskap som kan alstra värme kräver att användaren innehar Heta Arbeten Certifikat. Arbeten som det kan omfatta är t.e.x. svetsning, slip- kap-rondell, värmepistol, tigersåg m.m. Utbildningen är utformad enligt de regler som är framtagna av Brandskyddsföreningen och försäkringsbolagen i Sverige och vänder sig till försäkringstagare, fastighets- och lokalansvariga samt till entreprenörer som utför Heta Arbeten. Våra montörer är godkända och certifierade i Heta Arbeten.

Licenssvetsning

När vi utför installationer där det krävs svetsning använder vi utbildad personal med rätt kvalifikationer. Kraven varierar beroende på vilket område det berör men gäller det fjärrvärme så finns licenskrav. Vi innehar licenser för svetsmetod 111,141-145 enligt SS-EN 287-1:2011.

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

Intresseförfrågan

Undvik en ekonomisk kalldusch!
Ni kanske vill installera ny blandare i ert kök eller byta en wc stol. Badrumsrenoveringen kan vara ett faktum eller så planerar ni en investering i ny värmeanläggning. Det kan vara dags för tillbyggnad av huset eller kanske rent av bygga nytt. Om ni vill få grepp om kostnader rörande våra tjänster, stora som små, kontakta oss!

Använd formuläret för att lämna en intresseförfrågan eller kontakta oss direkt.

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

Jag är intresserad av
BadrumsrenoveringVärmesystemNybyggnad/ombyggnadService

Kontakta Oss

036-14 16 29
info@stahlgrensvvs.se

Postadress
Box 263
561 23, Huskvarna

Besök Oss

Besöksadress
Ståhlgrens VVS Service AB
Grännavägen 24C
561 34 , Huskvarna

Tyck till

Vi på Ståhlgrens VVS strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service därför tar vi tacksamt emot tips för hur vi kan bli ännu bättre!

Tipsa oss

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

Copyright © 2020 Ståhlgrens VVS i Huskvarna & Jönköping