VVS för Privatperson

VVS för privatperson

badkar
badkar i badrum med stora glaspartier

Det naturliga valet

Vi på Ståhlgrens VVS erbjuder det mesta när det handlar om vatten-, värme- och sanitetsinstallationer. Gäller det renovering, tillbyggnad eller service där vvs-kompetens behövs, så har vi det! Vi installerar dessutom allt vi säljer. Det innebär en bättre trygghet för dig som kund, då våra produkter är utvalda utifrån funktion, kvalitet och design. Sammantaget gör det att vår garanti gäller både tjänsten och produkterna i en installation. Vi stoltserar med en bred erfarenhet och hög kunskapsnivå hos våra montörer. Ett plus i kanten är att de dessutom har god social kompetens, inte nog så viktigt när det gäller personlig kundkontakt. Med våra moderna och välutrustade servicebilar har vi stor flexibilitet och tar oss snabbt och lätt hem till dig.

Vi på Ståhlgrens VVS strävar efter att vara det naturliga lokala valet för er!

Badkar privatperson - Blå

Badrumsrenovering

Vi vill att era investeringar i badrum och wc skall motsvara era förväntningar. Visioner skall omvandlas till verklighet. En renovering sätts oftast igång efter en rejäl dos av inspiration.

Värmeelement - Blå

Värmesystem

Tack vare vår långa erfarenhet av service och installation inom värmesystem, kan vi bistå med bred kunskap och skarp kompetens inom området.

Hus - Blå

Nybyggnad & ombyggnad

Vi utför installationer i nybyggnad -om eller tillbyggnad. I våra åtaganden ingår installationer för värme, sanitet, vatten, avlopp och komfortkyla. Vi kan även erbjuda installationer av boendesprinkler.

VVS Service - Blå

Service

Äger eller förvaltar ni en fastighet? Alla som har någon typ av fastighet eller ägande av bostadsrätt är någon gång i behov av en vvs installatör.

Produkter & leverantörer

Vi säljer och installerar produkter och material från dom flesta kända leverantörerna på marknaden. Kvalitet och funktion är något som vi prioriterar, med visst har även design och utseende betydelse. Här ser ni ett axplock av de leverantörer vi samarbetar med.

Frågor & svar

Ibland kan man göra vissa saker själv och ibland måste man en certifierad rörmokare göra jobbet. Här hjälper vi dig att reda ut vissa vanliga frågor.

Information om ROT-avdraget

Står ni inför valet att påbörja ett projekt hemma? En viktig del i er planering är att få grepp om den ekonomiska delen. Inom de flesta tjänster som vi erbjuder har ni möjlighet att nyttja skattereduktion.

Intresseförfrågan

Undvik en ekonomisk kalldusch!

Kanske vill du installera en ny toalettstol eller varför inte en ny blandare i köket? Kanske ska badrummet renoveras eller funderar du på en ny värmeanläggning? Eller ska drömhuset äntligen byggas? Oavsett projekt – hör av dig till oss. Vi berättar gärna om vad vi kan hjälpa dig med i ditt projekt. Oavsett omfattning av projekt – finns vi där.

Använd formulerat här för att lämna en intresseförfrågan – så kontaktar vi dig. Eller ring direkt!

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

  Jag är intresserad av

  BadrumsrenoveringVärmesystemNybyggnad/ombyggnadService

  Kontakta Oss

  036-14 16 29
  info@stahlgrensvvs.se

  Postadress
  Box 263
  561 23, Huskvarna

  Besök Oss

  Besöksadress
  Ståhlgrens VVS Service AB
  Grännavägen 24C
  561 34 , Huskvarna

  Tyck till

  Vi på Ståhlgrens VVS strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service därför tar vi tacksamt emot tips för hur vi kan bli ännu bättre!

  Tipsa oss

  Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

  Copyright © 2022 Ståhlgrens VVS i Huskvarna & Jönköping