Värmesystem

Värmesystem i Jönköping
Värmesystem i Jönköping

VÄRMESYSTEM

En värmande partner

Tack vare vår långa erfarenhet av service och installation inom värmesystem, kan vi bistå med bred kunskap och skarp kompetens inom området. Vi började redan under tidigt 70-tal med installationer av kompletta värmesystem. På den tiden var det fortfarande el och olja som var de stora energikällorna. I över 40 år har vi gått hand i hand med utvecklingen och följt dess trender. Vi erbjuder komplett service inom området och ombesörjer installationer utav några av marknadens mest effektiva produkter. Läs gärna mer om de system vi arbetar med.

Värmesystem i Jönköping

Att veta vilket värmesystem som passar just dig är inte alltid enkelt. Det är mer än bara tekniken att tänka på. Är det ett nybygge eller ska du renovera hemma? Finns det förutsättningar för bergvärme i villan eller har ni tillgång till fjärrvärme? Vi hjälper dig hitta rätt.

Vi vet med säkerhet vad just din fastighet behöver. Kontakta oss, så kommer en värmande partner på besök.

Värmepumpar

För de flesta husägarna är någon form av värmepump en god investering. Marknaden har vuxit kraftigt de senare åren. Tekniken har utvecklats och priserna sjunkit. Värmepumpen är i dag den uppvärmningsteknik som ökar snabbast bland landets småhusägare.

Solenergi

 Med vårt klimat så ses solenergi som ett bra komlement. I en solfångare finns det små rör fyllda med en värmebärande vätska (oftast vatten och glykol). På utsidan sitter ett skyddande glas som håller den fångade värmen kvar i rören.

Ved & Pellets

VEDELDNING finns det många former av, med det vi tänker på är via en högeffektiv vedpanna. PELLETS fungerar i princip som vedeldning och kräver mindre arbete.

Fjärrvärme

Fjärrvärme är ett mycket bekvämt och driftsäkert sätt att värma huset med. I huset måste en fjärrvärmeväxlare installeras samt en anslutning mot det lokala energiverkets ledningssystem i gatan.

Att välja nytt värmesystem

Att välja ett nytt värmesystem för sin bostad är inte en helt lätt uppgift. Idag finns det många olika sorters värmesystem att välja mellan, vilket självklart gör valet ännu svårare.

Om du planerar att byta eller installera ett nytt värmesystem finns det en del att fundera över innan ett beslut tas. Först och främst bör man kartlägga hur husets värmebehov ser ut. För det kan man ta hjälp av exempelvis Jönköpings Energirådgivning eller genom att själv följa upp din månatliga energianvändning.

Man bör även kolla på om husets värmeanvändning går att minska. Detta kan man göra genom att exempelvis minska husets värmeförlust genom väggar, tak och golv etc. Man kan sänka inomhustemperaturen, spara varmvatten genom mer effektiva duschmunstycken eller liknande. Genom at minska husets värmeanvändning kan man även minska effektbehovet och på så sätt kan man välja ett mindre och kanske även billigare värmesystem än man kanske trott från början.

Sedan får man även undersöka vilket värmesystem som passar bäst för dig och ditt hus. Det är här vi kommer in i bilden. Känner du dig osäker på vilket värmesystem som skulle passa bäst för dig finns vi här med tips och rådgivning, från start till mål. Du är alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig komma fram till det bästa värmesystemet för dina behov!

Intresseförfrågan

Undvik en ekonomisk kalldusch!

Kanske vill du installera en ny toalettstol eller varför inte en ny blandare i köket? Kanske ska badrummet renoveras eller funderar du på en ny värmeanläggning? Eller ska drömhuset äntligen byggas? Oavsett projekt – hör av dig till oss. Vi berättar gärna om vad vi kan hjälpa dig med i ditt projekt. Oavsett omfattning av projekt – finns vi där.

Använd formulerat här för att lämna en intresseförfrågan – så kontaktar vi dig. Eller ring direkt!

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

  Jag är intresserad av

  BadrumsrenoveringVärmesystemNybyggnad/ombyggnadService

  Kontakta Oss

  036-14 16 29
  info@stahlgrensvvs.se

  Postadress
  Box 263
  561 23, Huskvarna

  Besök Oss

  Besöksadress
  Ståhlgrens VVS Service AB
  Grännavägen 24C
  561 34 , Huskvarna

  Tyck till

  Vi på Ståhlgrens VVS strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service därför tar vi tacksamt emot tips för hur vi kan bli ännu bättre!

  Tipsa oss

  Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

  Copyright © 2022 Ståhlgrens VVS i Huskvarna & Jönköping