Värmesystem

Värmesystem i Jönköping
Värmesystem i Jönköping

VÄRMESYSTEM

En värmande partner

Tack vare vår långa erfarenhet av service och installation inom värmesystem, kan vi bistå med bred kunskap och skarp kompetens inom området. Vi började redan under tidigt 70-tal med installationer av kompletta värmesystem. På den tiden var det fortfarande el och olja som var de stora energikällorna. I över 40 år har vi gått hand i hand med utvecklingen och följt dess trender. Vi erbjuder komplett service inom området och ombesörjer installationer utav några av marknadens mest effektiva produkter. Läs gärna mer om de system vi arbetar med.

Värmesystem i Jönköping

Att veta vilket värmesystem som passar just dig är inte alltid enkelt. Det är mer än bara tekniken att tänka på. Är det ett nybygge eller ska du renovera hemma? Finns det förutsättningar för bergvärme i villan eller har ni tillgång till fjärrvärme? Vi hjälper dig hitta rätt.

Vi vet med säkerhet vad just din fastighet behöver. Kontakta oss, så kommer en värmande partner på besök.

Värmepumpar

För de flesta husägarna är någon form av värmepump en god investering. Marknaden har vuxit kraftigt de senare åren. Tekniken har utvecklats och priserna sjunkit. Värmepumpen är i dag den uppvärmningsteknik som ökar snabbast bland landets småhusägare.

Solenergi

 Med vårt klimat så ses solenergi som ett bra komlement. I en solfångare finns det små rör fyllda med en värmebärande vätska (oftast vatten och glykol). På utsidan sitter ett skyddande glas som håller den fångade värmen kvar i rören.

Ved & Pellets

VEDELDNING finns det många former av, med det vi tänker på är via en högeffektiv vedpanna. PELLETS fungerar i princip som vedeldning och kräver mindre arbete.

Fjärrvärme

Fjärrvärme är ett mycket bekvämt och driftsäkert sätt att värma huset med. I huset måste en fjärrvärmeväxlare installeras samt en anslutning mot det lokala energiverkets ledningssystem i gatan.

Kontakta Oss

036-14 16 29
info@stahlgrensvvs.se

Postadress
Box 263
561 23, Huskvarna

Besök Oss

Besöksadress
Ståhlgrens VVS Service AB
Grännavägen 24C
561 34 , Huskvarna

Tyck till

Vi på Ståhlgrens VVS strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service därför tar vi tacksamt emot tips för hur vi kan bli ännu bättre!

Tipsa oss

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

Copyright © 2019 Ståhlgrens VVS i Jönköping och Huskvarna