Utbildningscentrum, Malmö

Utbildningscentrum, Malmö

I början på 2011 startade vi rivning och sanering av inre VVS-installationer i denna ca 9000kvm stora kontors- och industrifastighet. Planen för projektet var att totalrenovera lokalerna i 3 etapper. Nytt värme- och tappvattensystem installerades och även ändring av spillvattensystemet krävdes. Nya sanitära utrymmen genomgående i modern tappning med vägghängda wc-stolar. Ett komplett restaurangkök installerades vilket innebar ett delat spillvattensystem med tillhörande fettavskiljare.

Under 2013 har etapp III pågått med målet av ett färdigställande till årsskiftet 2013-2014. Här har vi installerat ny fjärrvärmeväxlare som förser de 3 huskropparna med energi. Etapp III innefattade anpassning av lokalerna för bl.a. fordonsutbildning men även inriktning för annan yrkesutbildning. Ny tryckluftsanläggning med en effektiv, energisnål kompressor samt stora moderna sanitära utrymmen med flertalet duschgrupper.

Intresseförfrågan

Undvik en ekonomisk kalldusch!
Ni kanske vill installera ny blandare i ert kök eller byta en wc stol. Badrumsrenoveringen kan vara ett faktum eller så planerar ni en investering i ny värmeanläggning. Det kan vara dags för tillbyggnad av huset eller kanske rent av bygga nytt. Om ni vill få grepp om kostnader rörande våra tjänster, stora som små, kontakta oss!

Använd formuläret för att lämna en intresseförfrågan eller kontakta oss direkt.

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

Jag är intresserad av
BadrumsrenoveringVärmesystemNybyggnad/ombyggnadService

Kontakta Oss

036-14 16 29
info@stahlgrensvvs.se

Postadress
Box 263
561 23, Huskvarna

Besök Oss

Besöksadress
Ståhlgrens VVS Service AB
Grännavägen 24C
561 34 , Huskvarna

Tyck till

Vi på Ståhlgrens VVS strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service därför tar vi tacksamt emot tips för hur vi kan bli ännu bättre!

Tipsa oss

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

Copyright © 2020 Ståhlgrens VVS i Huskvarna & Jönköping