Utbildningscentrum, Malmö

Utbildningscentrum, Malmö

I början på 2011 startade vi rivning och sanering av inre VVS-installationer i denna ca 9000kvm stora kontors- och industrifastighet. Planen för projektet var att totalrenovera lokalerna i 3 etapper. Nytt värme- och tappvattensystem installerades och även ändring av spillvattensystemet krävdes. Nya sanitära utrymmen genomgående i modern tappning med vägghängda wc-stolar. Ett komplett restaurangkök installerades vilket innebar ett delat spillvattensystem med tillhörande fettavskiljare.

Under 2013 har etapp III pågått med målet av ett färdigställande till årsskiftet 2013-2014. Här har vi installerat ny fjärrvärmeväxlare som förser de 3 huskropparna med energi. Etapp III innefattade anpassning av lokalerna för bl.a. fordonsutbildning men även inriktning för annan yrkesutbildning. Ny tryckluftsanläggning med en effektiv, energisnål kompressor samt stora moderna sanitära utrymmen med flertalet duschgrupper.

Intresseförfrågan

Undvik en ekonomisk kalldusch!

Kanske vill du installera en ny toalettstol eller varför inte en ny blandare i köket? Kanske ska badrummet renoveras eller funderar du på en ny värmeanläggning? Eller ska drömhuset äntligen byggas? Oavsett projekt – hör av dig till oss. Vi berättar gärna om vad vi kan hjälpa dig med i ditt projekt. Oavsett omfattning av projekt – finns vi där.

Använd formulerat här för att lämna en intresseförfrågan – så kontaktar vi dig. Eller ring direkt!

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

  Jag är intresserad av

  BadrumsrenoveringVärmesystemNybyggnad/ombyggnadService

  Kontakta Oss

  036-14 16 29
  info@stahlgrensvvs.se

  Postadress
  Box 263
  561 23, Huskvarna

  Besök Oss

  Besöksadress
  Ståhlgrens VVS Service AB
  Grännavägen 24C
  561 34 , Huskvarna

  Tyck till

  Vi på Ståhlgrens VVS strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service därför tar vi tacksamt emot tips för hur vi kan bli ännu bättre!

  Tipsa oss

  Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

  Copyright © 2022 Ståhlgrens VVS i Huskvarna & Jönköping