Utbildningscentrum, Malmö

Utbildningscentrum, Malmö

I början på 2011 startade vi rivning och sanering av inre VVS-installationer i denna ca 9000kvm stora kontors- och industrifastighet. Planen för projektet var att totalrenovera lokalerna i 3 etapper. Nytt värme- och tappvattensystem installerades och även ändring av spillvattensystemet krävdes. Nya sanitära utrymmen genomgående i modern tappning med vägghängda wc-stolar. Ett komplett restaurangkök installerades vilket innebar ett delat spillvattensystem med tillhörande fettavskiljare.

Under 2013 har etapp III pågått med målet av ett färdigställande till årsskiftet 2013-2014. Här har vi installerat ny fjärrvärmeväxlare som förser de 3 huskropparna med energi. Etapp III innefattade anpassning av lokalerna för bl.a. fordonsutbildning men även inriktning för annan yrkesutbildning. Ny tryckluftsanläggning med en effektiv, energisnål kompressor samt stora moderna sanitära utrymmen med flertalet duschgrupper.

Kontakta Oss

036-14 16 29
info@stahlgrensvvs.se

Postadress
Box 263
561 23, Huskvarna

Besök Oss

Besöksadress
Ståhlgrens VVS Service AB
Grännavägen 24C
561 34 , Huskvarna

Tyck till

Vi på Ståhlgrens VVS strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service därför tar vi tacksamt emot tips för hur vi kan bli ännu bättre!

Tipsa oss

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

Copyright © 2019 Ståhlgrens VVS i Jönköping och Huskvarna