Företagshotell, Timmele

Företagshotell, Timmele

2008 startade vi med renoverings- och underhållsarbeten i denna 24.000kvm stora fastighet. Fastighetens läge ligger någon kilometer vid sidan av Rv40 nya position norr om Ulricehamn. Ett ytterst attraktivt läge för företag inom logistik.

Ägarens målsättning är att anpassa lokalerna specifikt för varje hyresgäst.Stora uppvärmningskostnader avgjorde att ombyggnad av befintligt värmesystem blev nödvändigt. Befintliga elradiatorer ersattes av vattenburna. Dåvarande värmekälla har ersatts av ny modern värmepumpsanläggning på 200kw. Samtliga sanitära utrymmen har uppdaterats och vissa lokaler har specialanpassats för unika ändamål.

Etapp II är inledd på värmeanläggningen och ytterligare 200kw värmepumpseffekt installeras.

Intresseförfrågan

Undvik en ekonomisk kalldusch!
Ni kanske vill installera ny blandare i ert kök eller byta en wc stol. Badrumsrenoveringen kan vara ett faktum eller så planerar ni en investering i ny värmeanläggning. Det kan vara dags för tillbyggnad av huset eller kanske rent av bygga nytt. Om ni vill få grepp om kostnader rörande våra tjänster, stora som små, kontakta oss!

Använd formuläret för att lämna en intresseförfrågan eller kontakta oss direkt.

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

Jag är intresserad av
BadrumsrenoveringVärmesystemNybyggnad/ombyggnadService

Kontakta Oss

036-14 16 29
info@stahlgrensvvs.se

Postadress
Box 263
561 23, Huskvarna

Besök Oss

Besöksadress
Ståhlgrens VVS Service AB
Grännavägen 24C
561 34 , Huskvarna

Tyck till

Vi på Ståhlgrens VVS strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service därför tar vi tacksamt emot tips för hur vi kan bli ännu bättre!

Tipsa oss

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

Copyright © 2020 Ståhlgrens VVS i Huskvarna & Jönköping