Företagshotell, Växjö

Företagshotell, Växjö

Löpande renoveringar och hyresgästanpassningar pågår i kvarteret fläkten, Växjö. Områdets yta på drygt 30.000kvm utvecklas ständigt. Här ryms många olika aktörer. Tillverkningsindustrier, utbildningscentrum, kontorslokaler, restaurang, idrottshall m.m.

Sedan många år är vi med och har ansvaret för VVS-installationerna i området. Mycket handlar om utbyggnad och effektisering av värmesystem men även upprustning och modernisering av sanitetsutrymmen.

Tappvattensystemet har uppgraderats och områdets samtliga energislukande varmvattenberedare ersätts successivt med nya ledningar ifrån en ny effektiv fjärrvärmeväxlare. Kulvertar förser samtliga hus med ny effektivare energi.

Intresseförfrågan

Undvik en ekonomisk kalldusch!

Kanske vill du installera en ny toalettstol eller varför inte en ny blandare i köket? Kanske ska badrummet renoveras eller funderar du på en ny värmeanläggning? Eller ska drömhuset äntligen byggas? Oavsett projekt – hör av dig till oss. Vi berättar gärna om vad vi kan hjälpa dig med i ditt projekt. Oavsett omfattning av projekt – finns vi där.

Använd formulerat här för att lämna en intresseförfrågan – så kontaktar vi dig. Eller ring direkt!

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

  Jag är intresserad av

  BadrumsrenoveringVärmesystemNybyggnad/ombyggnadService

  Kontakta Oss

  036-14 16 29
  info@stahlgrensvvs.se

  Postadress
  Box 263
  561 23, Huskvarna

  Besök Oss

  Besöksadress
  Ståhlgrens VVS Service AB
  Grännavägen 24C
  561 34 , Huskvarna

  Tyck till

  Vi på Ståhlgrens VVS strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service därför tar vi tacksamt emot tips för hur vi kan bli ännu bättre!

  Tipsa oss

  Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

  Copyright © 2022 Ståhlgrens VVS i Huskvarna & Jönköping