Företagshotell, Växjö

Företagshotell, Växjö

Löpande renoveringar och hyresgästanpassningar pågår i kvarteret fläkten, Växjö. Områdets yta på drygt 30.000kvm utvecklas ständigt. Här ryms många olika aktörer. Tillverkningsindustrier, utbildningscentrum, kontorslokaler, restaurang, idrottshall m.m.

Sedan många år är vi med och har ansvaret för VVS-installationerna i området. Mycket handlar om utbyggnad och effektisering av värmesystem men även upprustning och modernisering av sanitetsutrymmen.

Tappvattensystemet har uppgraderats och områdets samtliga energislukande varmvattenberedare ersätts successivt med nya ledningar ifrån en ny effektiv fjärrvärmeväxlare. Kulvertar förser samtliga hus med ny effektivare energi.

Intresseförfrågan

Undvik en ekonomisk kalldusch!
Ni kanske vill installera ny blandare i ert kök eller byta en wc stol. Badrumsrenoveringen kan vara ett faktum eller så planerar ni en investering i ny värmeanläggning. Det kan vara dags för tillbyggnad av huset eller kanske rent av bygga nytt. Om ni vill få grepp om kostnader rörande våra tjänster, stora som små, kontakta oss!

Använd formuläret för att lämna en intresseförfrågan eller kontakta oss direkt.

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

Jag är intresserad av
BadrumsrenoveringVärmesystemNybyggnad/ombyggnadService

Kontakta Oss

036-14 16 29
info@stahlgrensvvs.se

Postadress
Box 263
561 23, Huskvarna

Besök Oss

Besöksadress
Ståhlgrens VVS Service AB
Grännavägen 24C
561 34 , Huskvarna

Tyck till

Vi på Ståhlgrens VVS strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service därför tar vi tacksamt emot tips för hur vi kan bli ännu bättre!

Tipsa oss

Säker Vatten i Jönköping - Auktoriserat VVS-Företag

Copyright © 2020 Ståhlgrens VVS i Huskvarna & Jönköping